Otroci so ena izmed največjih daril, ki jih lahko prejmemo v življenju. Čeprav lahko starševstvo prinese izzive nam otroci hkrati omogočajo, da rastemo in se razvijamo skupaj z njimi. V marsikaterem pogledu lahko otroci ustvarijo boljšo različico nas samih, saj nas spodbujajo, da se izboljšamo in postanemo boljši ljudje.

Ko se rodijo otroci se naša življenja spremenijo, saj postanemo odgovorni za novo življenje, ki je odvisno od nas. Otroci nas naučijo, kako biti bolj potrpežljiv, kako se soočati z izzivi ter kako se odzivati ​​na različne situacije. Svojemu otroku želimo vedno nuditi najboljše kar lahko in to nas spodbuja, da se razvijamo in izboljšujemo.

Zato lahko rečemo, da otrok je naša boljša polovica. Sedaj pa si lahko le predstavljate kako je, ko imate dve boljši polovici. Takrat pa se začne lov za najboljšim vozičkom za dvojčke.

  1. OTROŠKI VOZIČKI ZA DVOJČKE
Voziček za dvojčke Cam twin pulsar
Voziček za dvojčke – otroka sta en za drugim

Kvalitetni vozički za dvojčke so pomembna oprema za starše dvojčkov, ki se uporabljajo, da lahko hkrati peljete dva otroka. Obstaja veliko različnih modelov otroških vozičkov za dvojčke, odvisno od starosti in potreb otrok, pa tudi od želja staršev.

Pa poglejmo med kakšnimi vozički za dvojčke lahko izbirate

  1. VRSTE OTROŠKIH VOZIČKOV ZA DVOJČKE
  • Otroci drug ob drugemu: so zasnovani tako, da se otrok peljeta drug ob drugem, kar je lahko primernejše za mlajše otroke, saj lahko starši lažje nadzorujejo oba otroka. Ti vozički so širši od običajnih zato omogoča večjo shranjevanje pripomočkov v spodnjo nakupovalno košarico.
  • Otroci v vrsti: to so nastavljivi vozički za dvojčke zasnovani tako, da se otroka peljeta zaporedno. To omogoča boljšo okretnost in lažje premikanje med ljudmi.

Voziček ima lahko različne postavitve. Lahko imamo dva avtosedeža, avtosedež in košaro, dva športna sedeža in druge različne kombinacije.

Širina vozička je ne glede na izbrano kombinacijo vedno enaka. Zato gredo taki vozički brez težav skozi vsaka vrata, enako kot klasičen otroški voziček.

Vidite, da lahko izbirate med dvema zelo različnima vrstama vozička za dvojčke. Prvi so le redko modularni, drugi običajno vedno.

  1. FUNKCIONALNOSTI OTROŠKIH VOZIČKOV ZA DVOJČKE
Voziček za dvojčke Baby Jogger City Mini GT2
Voziček za dvojčke – otroka sta en poleg drugega

Funkcionalnost otroških vozičkov za dvojčke so ključne pri izbiri pravega vozička, ki bo staršem in otrokoma omogočil udoben in prijeten sprehod. Pri funkcionalnostih lahko izpostavimo 4 glavna področja: sedeže, velikost in težo vozičkov, okretnost in sposobnost manevriranja ter enostavnost uporabe.

Sedeži so pomemben del otroškega vozička za dvojčke. Pomembno je, da imata oba otroka dovolj prostora in udobja. Nekateri vozički omogočajo, da se oba sedeža neodvisno in v popolnosti prilagajata glede na velikost in potrebe posameznega otroka. Priporočamo, da izberete takega.

Velikost in teža vozička sta pomembni pri prenašanju in shranjevanju vozička. Vozički za dvojčke so težji od običajnih otroških vozičkov zato je pomembno, da jih starši lahko enostavno zlagajo in prenašajo. Prav tako je pomembna tudi velikost vozička, saj mora biti dovolj ozek, da lahko brez težav peljemo skozi vrata in dvigala.

Okretnost in manevriranje vozička sta pomembna, saj mora biti voziček dovolj okreten, da se lahko enostavno premika po različnih terenih in ovirah. Nekateri vozički za dvojčke so opremljeni celo s kolesi, ki se lahko obračajo za 360 stopinj, kar omogoča enostavno manevriranje.

Enostavnost uporabe in skladiščenja sta prav tako pomembni funkcionalnosti. Saj mora biti voziček enostaven za uporabo in shranjevanje. Nekateri vozički so opremljeni s funkcijami, ki omogočajo hitro zlaganje in shranjevanje vozička, medtem ko so drugi vozički bolj zapleteni in zahtevajo več truda in časa.

Pri izbiri otroškega vozička za dvojčke je pomembno upoštevati vse funkcionalnosti in se odločiti za voziček, ki bo najbolj ustrezal potrebam in zahtevam otrok ter staršev. Samo tako ne boste ob sprehodu mislili nanj in vam bo zagotovil nepozabne spomine na vaše otroke.

Pa še odgovor kje dobiti kvalitetni voziček za dvojčke za katerega vam ne bo potrebno sprazniti bančnega računa. V spletni trgovini Bimbo.si imajo za vas pripravljeno izbrano ponudbo kvalitetnih vozičkov za dvojčke, ki vas ne bodo razočarali.