Super Market

Vitalnost, energija, zdravje in odlično počutje

AktualnoBlog

Aditivi za gorivo Euroton

Še vedno se mnogi sprašujejo, če morajo svojem gorivu dodajati kakšne dodatke. Da ne bo pomote, to se gre za avtomobil. Nekoč se so morali dodatki dajati gorivu redno, saj samo gorivo ni bilo tako kakovostno. Kaj sploh so ti dodatki, zakaj so sploh potrebni in kateri avtomobili jih potrebujejo? Aditivi za gorivo naj ne bi bili več nujni. Mnogo avtomobilov jih ne potrebuje več, ker gorivo in danes že aditive zraven. Ampak še vedno jih lahko kupimo, prav tako na spletni strani Euroton, kjer najdete tudi druge aditive, ne samo za gorivo.

Vem, še vedno ne veste, če jih potrebujete ali ne. Najboljše, da vprašate strokovnjake, če vaš avto potrebuje aditive za gorivo. Aditivi za gorivo se morajo potem dodati gorivu, niso pa namenjeni za druge namene, kot je mogoče motor. Zato se držite navodil, kot vam pove strokovnjak za vaš avtomobil. Kot sem že omenila, novejši avtomobili ne rabijo nobenih dodatkov. So pa lahko težava starejši avtomobili. Ampak res ne delajte nekaj na pamet, ker lahko naredite samo škodo vašem avtomobilu oziroma motorju.

Aditivi za gorivo so namenjeni, da očistimo sistem dovoda in vbrizganje goriva. Poznamo več različnih vrst aditivov za gorivo. Zato je dobro poznati aditive za gorivo, jih razlikovati ter vedeti kaj sploh hočemo doseči z njimi. Z aditivi lahko tudi preprečimo kondenz, da bi se nabiral v rezervoarjih, ter nastajanje vode v gorivu. Aditivi za gorivo lahko podaljšajo tudi življenjsko dobo črpalke. Tudi dizeljski motorji lahko uporabljajo aditive, ampak spet ne pretiravati in ne delat nekaj na svojo roko. Naj vas o tem seznani vaš mehanik ali strokovnjak, ki se na to spozna. Lahko jih potem naročite kar prek spletne strani, ampak pazite kaj naročite. Pred samo uporabo raje vprašajte strokovnjaka, če ste prav naročili, da res ne naredite škode motorju oziroma avtomobilu.