Super Market

Vitalnost, energija, zdravje in odlično počutje

AktualnoBlogObjave partnerjev

BOJNO ADRENALINSKA IGRA  LASER TAG IN PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE Z   NEPREMAGLJIVIM  INDOOR PAINTBALL

Igrane igre, bojno adrenalinska igra Laser Tag in nepremagljiv Indoor Paintball sta adrenalinsko-zabavni, enostavni igri, ki jih lahko danes igra prav vsak. Obe nori zabavni igri vsi poznamo, najbolj pa naši najmlajši, ki se z njimi srečujejo preko računalniških igric. Vedno znova radi vidimo kako se otroci, najstniki, odrasli vseh generacij zabavajo, družijo, žarijo od navdušenja in sreče, ko se spustijo v pustolovščino norih zabavnih družabnih iger.

Obe igri Laser Tag in Indoor Paintball vam ponujata noro nepozabno doživetje, da se pomerite s svojimi prijatelji, sošolci/sošolkami, sodelavci v službi kot Team building, z vašo družino, manjšo skupino, lahko priredite fantovščino, praznujete Vaš nepozaben rojstni dan  ali pa pridete v vašem prostem času in se sprostite in karseda pozabavate.Igri bojno adrenalinski Laser Tag  ali nepremagljivi Indoor Paintball sta preprosti, zabavni, družabni in čisto enostavni igri, ki predstavljata zdrav odmerek telesno športne aktivnosti, in najbolj varen šport.

BOJNO ADRENALINSKA IGRA LASER TAG

Laser Tag je družabna adrenalinska skupinska igra, kjer se igralci pomerijo z Laser Tag MARKERJI. Igralci skušajo dobiti karseda čim več točk in izločiti nasprotno ekipo ali posameznika s pomočjo laserske puške ali pištole ki oddajajo infrardeče laserske žarke. Vsak igralec pa dobi tudi naglavni senzorski trak, kjer so na njem senzorji, ki zaznajo vsak zadetek. Laser tag je popolnoma neboleč in neškodljiv za človeško oko.

OPREMA ZA LASER TAG

Oprema Laser Tag je napredno najnovejša tehnološko dovršena, predvsem zelo varna, brez udarcev, neboleča, saj se pri igri uporabljajo infrardeči laserski žarki, ki so povsem neškodljivi človeku za oči in kožo. Tukaj ni težke zaščitne opreme, ki bi jo ves čas igre moral nositi sabo in se z njo bojevati.

Oprema za igranje igre  Laser Tag je:

 • Naglavniki z senzorji (naglavni senzorji za zaznavanje laserskega signala z vibriranjem, nam z vibriranjem in osvetlitvijo z barvo sporočijo, kdaj nas je nasprotnik zadel, senzorje si med igro ne smete prekrivati z roko ali z kapo, tako da jih nasprotnik ne more zaderte)
 • Digitalna baza ( digitalno bazo in vsaka ekipa v svoji bazi in je namenjena vsakemu igralcu, da se ponovno oživi v kolikor mu je nasprotnik odvzel vsa življenja. Ko pride v svojo bazo se ponovno oživi in spet nadaljuje z igrano igro. Tako imajo igralci praktično neomejeno število življenj, v baze se igralce ne sme strelljati)
 • Laser Tag marker-Tagger (replika puške s katero igralci igrajo, je zelo preprosta za uporabo)
 • Laser Tag-Tagger gan (replika pištole s katero igralci igrajo, je zelo preprosta za uporabo in izredno lahka, tako da te pri igrani igri popolnoma ne ovira)
 • Digitalna zastavica (
 • Digitalna bomba
 • Rutke (rdeče in modre barve – označujejo igralce v ekipi, tako lažje prepoznaš nasprotnika v ekipi)

laser tag

NEPREMAGLJIVI INDOOR PAINTBALL

Indoor Paintball je igra, kjer se igra z Paintball Markerji (replika puške) in z Paintball  penastimi G-balls kroglicam. Indoor Paintball (notranji poligon) ima prednost, da se lahko vrhunsko zabavamo v prav vsakem vremenu, kar pomeni, da nam da nam dež, sneg, mraz, veter ne predstavlja ovire. Indoor poligon pa je tudi varnejši, ker se na poligonu ne strela z običajnimi paintball kroglicam, ampak se na Indoor Paintball igra z novimi tehnološko dovršenimi  paintball G-balls penastimi kroglicam, ki pa so iz pene in tako bolj varne, neboleče in higienične. Tako na notranjem poligonu ni špricanja barve, ni spolzkih tal in ne pride do zdrsa, ni umazanije in s tem je varnost na  samem poligonu še bolj prisotna.

OPREMA INDOOR PAINTBALL

Za igro Indoor Paintball se uporablja kakovostno dovršena najboljša indoor oprema. Vsak igralec za igro dobi :

 • Naglavna obrazna Maska (pomembno je da se vam maska lepo prilega in vam ni prevelika, ščiti pred direktnim zadetkom v glavo ali obraz, maska ima dvojno steklo, kar prepričuje rosenju maske)
 • Dres ali Kombinezon Indoor Paintball (dres je zaščitna obleka, ki vas obvaruje pred zadetkom, je za prepoznavanje igralcev v nasprotni ekipi)
 • Indoor Paintball Marker (replika puške- so zaneslivi, vedno pregledani in servisirani, so čisto preprosti za igranje)
 • Paintball G-balls penaste kroglice (tehnološko dovršene nove penaste kroglice, predvsem varne, neboleče, higienične)
 • Body armor-ščit za telo (je za dodatno zaščito prstnega in hrbtnega predela)

indoor paintball

 

IGRANE IGRE PRI LASER TAG IN INDOOR PAINTBALL

Igre, ki se igraj pri Laser Tag in Indoor Paintball so:

 • BATTLE ROYAL: igra se lahko igra z dvema ali več ekipami. V vsaki igri je cilj biti zadnji igralec oziroma ekipa. Ekipa zmaga tako, ko so izločeni vsi nasprotniki. To je igra kjer zmaga samo najmočnejši, najbolj taktični in iznajdljivi.
 • ELIMINATION- eliminacija:

Cilj eliminacije je, da eliminiraš nasprotno moštvo iz igre. Zmaga tista ekipa, ki prva izloči celotno nasprotno ekipo.

 • CAPTURE THE FLAG– zavzetje digitalne zastavice:

Pri tej igri vsaka ekipa zavzema digitalno zastavico, ki je postavljena na sredino poligona. Igra od vsake ekipe zahteva, da ekipa igra v napadu (zavzemanje digitalne zastavice) in v obrambi (zaščita svoje zastavice). Če ekipa ne zavaruje svoje zastavice, vam jo nasprotna ekipa zavzame. Ko ekipa zavzame digitalno zastavico se začne 5 minutno odštevanje. Prva ekipa, ko ima zastavico v lasti 5 minut je zmagovalec.

 • ASSASINS: igralci izbirajo številke katere bodo njihove tarče, ko tarčo zadane(ubije) mu vzame številko naslednje tarče. Igralci igrajo igro toliko časa dokler v igri ne ostane samo eden igralec.

KJE LAHKO IGRAMO IGRI LASER TAG IN PAINTBALL-notranji in zunanji poligon?

Obe igrani igri Laser Tag in Paintball, lahko igramo na OUTDOOR poligonu ( zunanji poligon ), kjer vam ponujajo najatraktivnejši, tehnološko adrenalinsko-zabavni in smiselno  taktično postavljen poligon v vojaškem slogu v idilični naravi, kjer boste doživeli noro nepozabno doživetje.

Prav tako pa lahko obe igrani igri Paintball in Laser tag igramo tudi na INDOOR poligonu ( notranji poligon ). Notranji poligon nam ponuja igranje, zabavo v prav vsakem vremenu, kjer vam dež, sneg, veter in mraz ne bo predstavljal ovire,na notranjem poligonu nismo vezani na dnevno svetlobo ( noč-dan ).

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE Z NEPREMAGLJIVIM INDOOR PAINTBALL

Praznovanje rojstnega dne v Indoor Paintball areni (notranji poligon ) je v vsakem vremenu najbolj zagotovljena adrenalinska zabava, zaradi vremena, kjer nam dež, mraz, sneg in slabo vreme ne pokvari praznovanja, ki ste ga tako zelo dolgo čakali in načrtovali in tako lahko praznovanje rojstnega dne poteka kot si vi želite. Sedaj boste lahko igrano igro NEPREMEGLJIVI INDOOR PAINTBALL igrali z vašimi najbližnjimi ( družino ),sošolkami/sošolci in z vsemi, ki jih boste povabili, da še oni doživijo to noro zabavo.

Pri Paintball Ljubljana vam prav posebno priredijo praznovanje rojstnega dne. INDOOR PAINTBALL arena se nahaja v najbolj znanem klubu v Ljubljana, klub Cvetličarna ( Kranjčeva ulica 20, zraven hiše POPTV ).

Ponujajo pa vam tudi indoor poligon, ki je v dveh nadstropjih-spodnji poligon kot plesišče in zgornji poligon, celoten balkon,  in bo s tem  vaša  nora zabava še bolj doživeta.  Profesionalni izurjeni animatorji vam tudi priredijo zabavo in vam dajo glasbo po vašem izboru in tudi zatemnijo prostor, da se res počutite, da igrate v diskoteki. Priskrbijo prav  poseben Vip prostor, kjer se boste po igrani igri Indoor Paintball lahko s  svojo družbo, povabljenci, nepozabno pozabavali na svoj način. Praznovanje, koriščenja prostora v klubu Cvetličarna je v vaši lastni režiji. Praznovanje rojstnega dne v Indoor Paintball areni pa lahko praznuje vsak ki ima 6+ in se veseli  adrenalinske zabave, ki je še ni doživel, zagotovo takega rojstnega dne še niste imeli in to vam bo za vedno ostalo v spominu.

Če vas je ta članek prepričal in načrtujete nepozabno rojstnodnevno zabavo za vaše prijatelje in družino, je to pravi naslov, da se pozabavate in da bo to vaše nepozabno doživetje, ki si ga boste zapomnili za celo življenje.