Popolni poletni ženski čevlji za plažo in službo so zanimiva in težka najdba. Prečesala sem splet da bi lahko našla popolno kombinacijo.

Sploh obstajajo poletni ženski  čevlji za plažo in službo?

Seveda obstajajo. Vendar je precej odvisno kakšno službo opravljaš. Če si pisarniški tip in ti platforma ne povzroča težav imaš na izbiro kar nekaj modelov. Če pa ves čas sediš v službi, kot na primer delaš v kakšnem računovodskem podjetju ali pa na banki, … Takrat pa si po mojem mnenju lahko tudi privoščiš kakšne japonke. Na voljo imaš več sto modelov s kakšnimi trakci, biseri, kamenčki, … Te iste japonke ali natikače lahko kasneje tudi obuješ na poti na plažo. Še posebej če se odpravljaš v Dalmacijo, ti marsikje ne bo povzročala težav mivka. Večina plaž je iz drobnega peska ali kamenčkov, zato se ne rabiš obremenjevat z dejstvom kaj bi morala obuti. Torej poletni ženski čevlji za plažo in službo so lahko kakršni koli čevlji.

Poletni ženski čevlji za plažo in službo

Popolni poletni ženski čevlji za plažo in službo

Popolni čevlji za plažo

Po mojem mnenju so popolni čevlji za plažo japonke/ natikači. Ampak se tudi ženske odločajo za sandale s platformo ali polno peto. Seveda je tudi odvisno ali imaš svoj tedenski domek blizu plaže ali ne. Nekateri strokovnjaki tudi pravijo, da bi morale večkrat hoditi bose. Takrat je podplat brez varovala in občuti in čuti kaj več. Isto priporočajo tudi našim najmlajšim. Popolna izbira in čas za to je plaža.

Zanimiva izbira za plažo

Popolni čevlji za službo

Popolni čevlji za službo so čevlji ki so tvoji nogi kot »uliti«. Problem je vedno takrat ko takšnega para čevljev še nimaš v lasti. Sama sem v službi, še posebej čez vikende velikokrat tudi po osem ur na nogah in prava obutev je ključnega pomena. Zadnje čase velikokrat izbiram sandale s platformo ali pa se enostavno odločim za kakšne poletne superge. Pomembno mi je da je podplat malce višji in da je čevelj usnjen.

Na zgornji povezavi lahko vidiš kateri so zares popolni!

Se vidimo kmalu …

Ključne besede:

poletni ženski čevlji za plažo in službo