Tukaj opisujemo predvsem prednosti izdelave garderobnih omar po meri.

Glede na to, da si je mogoče garderobo pospraviti v omare, v takšne, ki so med seboj različne, ne samo po stilu, temveč tudi po cenah in materialih, iz katerih so izdelane, smo tokrat v goste povabili naše sogovornike, ki se ukvarjajo pretežno z izdelavo vgradnih omar po meri. Zanimalo nas je predvsem kakšne so glavne prednosti garderobnih omar po meri.

Prednosti izdelave garderobnih omar po meriPrednosti izdelave garderobnih omar po meri

Garderobne omare, ki se izdelajo po meri, imajo svojo največjo praktično, dodano vrednost v tem, da se v celoti prilegajo prostoru v katerega so vgrajene, s čimer pa tak prostor izkoriščajo v celoti.

Priporočamo ogled specializirane spletne strani za vgradne omare: vgradneomare.eu

To pomeni, da po njihovi montaži, da mestu, kjer stojijo ne ostaja niti milimeter odvečnega prostora, ki ga ne uporabimo za nič, ampak se ob njem, največkrat samo nabira prah.

Stranske stranice te omare so montirane direktno ob zidne stene, na tleh je omare fiksirana ob tla, na stropu pa vgrajena povsem do stropa – v največ primerih so stranski zidovi takšne garderobne omare, uporabljeni kar kot stranice omare.

S tem pa, po eni strani, pridobimo prostor za pospravljanje večjega števila garderobe, po drugi strani, pa tudi preglednost nad garderobo, saj je le ta, lahko bistveno boljše razporejena po notranjem delu garderobne omare.

Obenem izhaja večja prednost garderobnih omar, izdelanih po meri, tudi iz tega, da so le te v večini primerov, izdelane z drsnimi vrati – kar pa pomeni, da prihranijo prostor tudi pred samo omaro, saj drsna vrata pač ne  zahtevajo manevrirnega, odpiralnega prostora pred samo omaro, tako kot to velja za garderobne omare s klasičnimi vrati.

Zaradi vseh teh prednosti se za garderobne omare po meri, odloča vedno več ljudi, največkrat pa se za njihovo montažo odločajo ljudje znotraj različnih prostorov nevsakdanjih oblik in pa prostor, ki zahtevajo individulano opremo, pohištvo izdelano po meri in prostorske prilagoditve.

Za izdelavo vgradnih omar se praviloma uporabljajo klasični materiali, se pravi les (iveral, MDF,…). Da pa se malenkost razbije monotonost same omare, se pogosto uporabi tudi kombinacija materialov. Tako se lahko, namesto klasičnih lesenih, na vgradno omaro namestijo steklena drsna vrata. Steklena vrata se, iz v<arnostnih razlogov, izdelajo iz enakega materiala (varnostnega stekla), kot se praviloma uporabi tudi za izdelavo steklene prhe, steklene ograje in podobnih steklenih elementov v stanovanju. Sama vrata vgradne omare lahko uporabimo tudi za namestitev ogledala.

Tako bomo garderobne omare po meri, praviloma našli v mansardah, otroških sobah, spalnicah in tudi drugod.

Če tudi vas zanimajo še vse ostale prednosti izdelave garderobne omare po meri, vas povabimo, da si ogledate slovensko specializirano spletno stran, ki je namenjena izključno garderobnim, vgradnim omaram.

Video: prednosti izdelave garderobnih omar, vgradnih omar in ostalega pohištva po meri – Mizarstvo.si

Označeno besedilo: Prednosti izdelave garderobnih omar po meri