Klubska mizica je tisti kos pohištva, ki ga največkrat uporabimo za opremljanje dnevne sobe, zelo pogosto pa klubske mizice postavimo tudi v jedilnice.

Nekateri klubsko mizico uvrščajo med dodatno pohištvo, tako, da se njen nakup nemalokrat zgodi šele, po tem, ko imamo opremljeno vse ostale prostore in postavljeno vso osnovno pohištvo po stanovanju ali domu.

Danes med najljubšimi klubskimi mizicami poznamo moderne klubske mizice, hkrati pa so se, presenetljivo, obdržale tudi klubske mizice, ki so klasične, tako po svoji izdelavi, kot vrsti materiala, iz katerega so izdelane.

Nasveti ob nakupu klubske mizice

majhna klubska mizicaGlede na to, da je cena klubske mizice odvisna od marsikaterega dejavnika, se sploh ne gre čuditi, da cena klubske mizice laho dosega razpon od 70€ pa vse tja čez 500€. Dražje so seveda steklene klubske mizice med modernimi, med klasičnimi pa tiste, ki so izdelane iz pravega, masivnega lesa.

Po obliki in funkciji je klubska mizica načeloma postavljena na fiksnem stojalu, sicer pa na trgu, predvem za potrebe manjših klubskih mizic, najdete tudi takšne, ki so premične in na koleščkih.

Večina mizic ima odlagalno površino iz stekla, ki je lahko barvno, okroglo, oglato ali povsem različnih oblik.

Lesni del, v kolikor je ta vključen v mizico, se ponavadi nahaja na spodnjem delu mizic, kot zanimiv material pa se v zadnjem času največkrat uporablja tudi inox, aluminij, visoki sijaj in podobno.

Najbolj priljubljene barve klubskih mizic so bela, črna, naravne barve, siva in pa tudi večbarve klubske mizice, ki pa jih je predvsem smiselno uporabiti v primerih, ko opremljamo dnevno sobo ali jedilnico z raznoraznim stilom pohištva.

Med blagovnimi znamkami ustreznih klubskih mizic za vaš dom, najdemo na trgu predvsem klubske mizice boxxx, cantus, ambia home, hom.in in podobne, sicer pa boste z nasveti ob nakupu klubske mizice, ki jih lahko najdete v številnih spletnih zapisih in revijah za interier svojega doma, zagotovo našli takšno, ki bo tako po ceni, kot tudi po ostalih značilnostih, ustrezala vašemu okusu in željam.

Preverite že zanimiv azijski slog, ki ponuja predvsem nizke klubske mizice.

Priporočamo: Prednosti izdelave garderobnih omar po meri

Uporabljene besede: Nasveti ob nakupu klubske mizice